Из песни слово не выкинешь...
|
|
Katheline
|
Дата: Понедельник, 30.10.2006, 21:20 | Сообщение # 1 |
Pirate Princess
Статус: Offline
| итак, предлагаю очередную игру))) Называется строчка из песни, мб несколько, и вы должны угадать, что за песня) угадавший пишет свою строчку из песни, и так, по порядку)) я начну с простого) Listen to your heart when he's calling for you Listen to your heart, there's nothing else you can do I don't know where you're going and I don't know why But listen to your heart before you tell him goodbye
Chemistry beats fate! SKate'n'SParrabeth 4eva! Skater. Pirate. Princess...Savvy?
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Вторник, 31.10.2006, 00:29 | Сообщение # 2 |
Escapar con Vida
| Это Roxette вроде. Но как точно песня называется не знаю(( А ещё это из рекламы из сока кажется... Вообще прикольная песня... Если это считается правильным ответом, то вот моя строчка: Even though the gods are crazy Even though the stars are blind If you show me real love baby I'll show you mine Эта песня полегче будет
Кошка, которая гуляет сама по себе
Сообщение отредактировал Dasha - Вторник, 31.10.2006, 00:33 |
|
| |
Dark_Selena
|
Дата: Вторник, 31.10.2006, 14:36 | Сообщение # 3 |
Жертва Дымка
| Ну вроде как это Paris Hilton Stars are Blind Вот моя песенка Trying hard to reach out But when I tried to speak out Felt like no one could hear me Wanted to belong here But something felt so wrong here So I prayed I could break away
|
|
| |
Katheline
|
Дата: Вторник, 31.10.2006, 21:42 | Сообщение # 4 |
Pirate Princess
| Selena, это случайно не Break away из твоего ролика?))* в упор не помню исполнителя(((* если угадала, то вот мои строчки - Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be And say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth savin me
Chemistry beats fate! SKate'n'SParrabeth 4eva! Skater. Pirate. Princess...Savvy?
|
|
| |
Dark_Selena
|
Дата: Вторник, 14.11.2006, 22:46 | Сообщение # 5 |
Жертва Дымка
| Katheline И как я могу этого не знать??!! Это же мой любимый Никелбек с песней Savin me!!!!!!! Хех,интересно,а это кто-нить угадает??? Cause it's them ass cheeks that meake my ass weak And I've been runnin' with the blueballs since last week And if you ask me I'll be glad to speak until we get butt naked And break it down with nasty!
|
|
| |
Лорд
|
Дата: Вторник, 14.11.2006, 23:50 | Сообщение # 6 |
Жертва Дымка
| это точно не Роксетт. Добавлено (2006-11-14, 23:49) --------------------------------------------- Methods of Mayhem, Get Naked Добавлено (2006-11-14, 23:50) --------------------------------------------- Если прав, то I close my eyes So I Can dream of ways to keep you occupied So I Can lock you up we'll keep it classified Alright You're mine tonight, son When I close my eyes
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Вторник, 14.11.2006, 23:59 | Сообщение # 7 |
Escapar con Vida
| Сезарь, я догадываюсь, как ты угадал)))), но могу и ошибаться). Вообще я думала это Limp Bizkit...
|
|
| |
Лорд
|
Дата: Среда, 15.11.2006, 14:10 | Сообщение # 8 |
Жертва Дымка
| Dasha, а могут песню исполнять два исполнителя? Насчёт догадки: ты права
|
|
| |
Katheline
|
Дата: Суббота, 02.12.2006, 17:41 | Сообщение # 9 |
Pirate Princess
| чёто темка загинается...(((((((( Someday, somehow gonna make it allright but not right now I know you're wondering when (You're the only one who knows that) Someday, somehow gonna make it allright but not right now I know you're wondering when
|
|
| |
Лорд
|
Дата: Суббота, 02.12.2006, 23:04 | Сообщение # 10 |
Жертва Дымка
| Katheline, линкин пак
Сообщение отредактировал Сезарь - Суббота, 02.12.2006, 23:06 |
|
| |
|
Dark_Selena
|
Дата: Среда, 06.12.2006, 23:15 | Сообщение # 12 |
Жертва Дымка
| Katheline на кой ты ответ написала ???я тока ответить хотела!!!Этж мой любимый Никелбек!!!!!!!!
|
|
| |
Katheline
|
Дата: Четверг, 07.12.2006, 20:14 | Сообщение # 13 |
Pirate Princess
| Selena, сорри Quote | Этж мой любимый Никелбек!!!!!!!! | и мой тоже))))
Сообщение отредактировал Katheline - Четверг, 07.12.2006, 20:15 |
|
| |
Италия
|
Дата: Вторник, 12.12.2006, 16:53 | Сообщение # 14 |
В самолёте
| Я свободен Добавлено (2006-12-12, 16:53) --------------------------------------------- you feed to know just how she feels inside you grip her throat she begins to cry when you tear she will bleed more you don't care that she's screaming she was infected when will her pain go numb? it hurts to know it hurts to know inside it won't go the pain will never die when she sleeps she will feel you as she sleeps she will see you you don't seem to listen to screams so why don't you listen to me? no is all no will ever mean
У меня нет подписи!
Перед установкой подписи обязательно ознакомьтесь с п. 2.6-2.7 ПРАВИЛ ФОРУМА
|
|
| |
Anastey
|
Дата: Пятница, 15.12.2006, 18:59 | Сообщение # 15 |
Жертва Дымка
| vent-numb ))) ____________________ I would hold you in my arms, I would take the pain away, Thank you for all you've done, Forgive all your mistakes, There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I want to call you But I know you won't be there..
|
|
| |
Katheline
|
Дата: Пятница, 15.12.2006, 21:59 | Сообщение # 16 |
Pirate Princess
| Anastey, это Кристиночка)) Обожаю эту песню!!!!
|
|
| |
Anastey
|
Дата: Воскресенье, 17.12.2006, 16:28 | Сообщение # 17 |
Жертва Дымка
| Katheline, да прально, я тож обожаю! , загадывай Добавлено (2006-12-17, 16:28) --------------------------------------------- тогда я загадаю, Fergalicious definition make them boys go loco They want my treasure so they get their pleasures from my photo You could see you, you can't squeeze me I ain't easy, I ain't sleazy I got reasons why I tease 'em Boys just come and go like seasons
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Понедельник, 18.12.2006, 20:50 | Сообщение # 18 |
Escapar con Vida
| Fergie - Fergalicious, так? - по первому слову поняла
|
|
| |
Anastey
|
Дата: Среда, 20.12.2006, 20:40 | Сообщение # 19 |
Жертва Дымка
| да прально, загадывайте кто-нить
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Четверг, 21.12.2006, 19:12 | Сообщение # 20 |
Escapar con Vida
| Итак, Lonely days and lonely nights Since you’ve been gone I miss your touch, I miss your smile Always by my side I think about the times we had And I wonder why, oh why
|
|
| |
D1_0_X1n
|
Дата: Воскресенье, 24.12.2006, 17:03 | Сообщение # 21 |
На корабле
| эээм... эм... ну не SOAD же!
....пространство раскрылось провалом, и из него вышла человеческая фигура, закутанная в огромный черный плащ....
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Вторник, 26.12.2006, 00:27 | Сообщение # 22 |
Escapar con Vida
| нет)) довольно попсовая песня)
|
|
| |
Anastey
|
Дата: Вторник, 26.12.2006, 10:07 | Сообщение # 23 |
Жертва Дымка
| No Angels - Still In Love With You
|
|
| |
Dasha
|
Дата: Вторник, 26.12.2006, 17:26 | Сообщение # 24 |
Escapar con Vida
| Anastey, загадывай)
|
|
| |
D1_0_X1n
|
Дата: Суббота, 30.12.2006, 00:48 | Сообщение # 25 |
На корабле
| ну... мну попса не трэба..
....пространство раскрылось провалом, и из него вышла человеческая фигура, закутанная в огромный черный плащ....
|
|
| |